Over ONS

Slide 1

Ontmoeting

Slide 2

Onderwijs

Slide 3

Ontspanning

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Oorsprong

Binnen De Stadskerk hadden wij eerder een taakgroep voor alleenstaanden. In de coronatijd is dit gestopt. Maar zoals vaak bij iets wat goed is ontstaat er dan ook ruimte voor wat nieuws. Een groep enthousiastelingen heeft dat “Ravaqim” gedoopt. Ravaqim, of beter רווקים, is het Hebreeuws voor alleenstaanden.

Missie

Onze droom is een netwerk te faciliteren voor christelijke alleenstaanden in Noord-Nederland . Om hun een plek te bieden waar zij elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe vriendschappen kunnen aangaan en waar zij elkaar en anderen kunnen bemoedigen en toerusten om krachtige volgelingen van onze Heer Jezus Christus te zijn. Compleet en waardevol. Teneinde tot zegen voor elkaar en de gemeente te zijn.

Visie

Dit netwerk willen we bouwen door het aanbieden van onderwijs en activiteiten en door het faciliteren van initiatieven uit de doelgroep zelf. Ontmoeting is volgens ons de basis om elkaar te kunnen ondersteunen en om elkaar op te bouwen. We doen dit o.a. door het organiseren van gezellige avonden in ‘t Koffiehuisje van de Stadskerk, waar gelegenheid is elkaar op een informele en ontspannende manier te ontmoeten. Van daaruit willen we het netwerk, de community verder bouwen.

Klik voor meer informatie over de Ravaqim WhatsApp community