Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ravaqim-Café

zaterdag 8 maart 2025 vanaf 19:30 tot 23:59

Ravaqim-café is de plek voor het ontmoeten van christensingles. Of je nu frequent kerkbezoeker bent of niet en tot welke kerkdenominatie jij jezelf ook rekent, jij bent van harte welkom voor een gezellige en ontspannen (en vaak ook leerzame) avond met andere alleenstaanden.

Thema: nog niet bekend

Wat kan je verwachten?
Vanaf 19:30 uur kan je binnenlopen en is er koffie of thee. Iets na 20:00 uur gaan we naar het huis van gebed. Het kan zijn dat we een spreker hebben uitnodigt of een andere vorm hebben om de avond te beginnen. Hoe dan ook kan je er op rekenen dat we jou de gelegenheid bieden om in kleinere groepjes kennis te maken met anderen, zodat ook nieuwkomers zich snel onderdeel voelen van de groep aanwezigen. Daarna is er volop gelegenheid om na te praten e/o een spel te spelen onder het genot een een hapje en een drankje.

Koffie en thee bieden wij jullie gratis aan. Voor de overige consumpties vragen we een bijdrage door middel van munten die je bij ons kunt kopen. De munten rekenen we bij voorkeur digitaal af maar contant is ook mogelijk. 

Locatie.
Onze standaard locatie is ‘t koffiehuisje van De Stadskerk in Groningen. De entree is via de zij-ingang (links) van de kerk. Als dat anders is zullen we dat hier duidelijk vermelden.

Gegevens

Datum:
zaterdag 8 maart 2025
Tijd:
19:30 tot 23:59
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
www.ravaqim.nl/events

Organisator

Ravaqim
E-mail
bericht@ravaqim.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

De Stadskerk – Groningen

Friesestraatweg 221
Groningen, Groningen Nederland
+ Google Maps