Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ravaqim avond

zaterdag 9 maart vanaf 20:00 tot 23:59

Het is even stil geweest omtrent de ontmoetingsavonden van Ravaqim. Als kernteam hebben we februari gepauzeerd. De organisatie is niet altijd even goed in agenda’s te passen van de toch al kleine groep vrijwilligers die dit trekt. Om de organisatie blijvend mogelijk te maken is het plan om de frequentie naar eens in de twee maanden te brengen. Want hoe we het ook wenden of keren, ontmoeting blijft volgens ons de basis om elkaar te zien, elkaar te leren kennen en elkaar op te bouwen. De Ravaqim avonden zijn daarvoor gezellige en ontspannende momenten om juist dit te bereiken.

Daarom nodigen wij jou a.s. zaterdag 9 maart opnieuw van harte uit in ‘t koffiehuisje van de Stadskerk Groningen. LET OP: AFWIJKENDE STARTTIJD. Inloop en koffie v.a. 20:00 uur. Entree via de zij-ingang (links) van de kerk.

De avond zal om 20:30 worden ingeleid door Alfred die ons meeneemt in de dromen van drie bomen en wat wij daarvan kunnen leren. Het is de bedoeling daarover in kleinere groepen door te spreken zodat je gelijk in de gelegenheid bent anderen alvast wat beter te leren kennen. Daarna is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot een een hapje en een drankje.

Koffie en thee bieden wij jullie gratis aan. Voor de overige consumpties vragen we een bijdrage door middel van munten die je bij ons kunt kopen. De munten rekenen we bij voorkeur digitaal af maar contant is zeker ook mogelijk. 

Gegevens

Datum:
zaterdag 9 maart
Tijd:
20:00 tot 23:59
Kosten:
Gratis

Organisator

Ravaqim
E-mail
bericht@ravaqim.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

De Stadskerk – Groningen

Friesestraatweg 221
Groningen, Groningen Nederland
+ Google Maps

0 mensen zijn aanwezig Ravaqim avond

Wie komt er?

0 mensen zijn aanwezig Ravaqim avond