Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weekend Winterberg

vrijdag 26 januari tot maandag 29 januari

Het lijkt ons super gaaf om met een hele groep mooie mensen een weekend lang naar Winterberg te gaan. Die omgeving leent zich uitstekend voor velerlei vertier in winterwonderland. We hebben een prachtige locatie op het oog waar we tot 22 tot zelfs 44 mensen kunnen bergen. De slaapkamers zijn voor twee personen en verder heeft het een grote gezamenlijke living en keuken. Dat wordt dus gezamenlijk corvee maar we vertrouwen erop dat we daar wel uitkomen met elkaar.

De kosten voor logies en linnengoed zijn bij 22 personen €110,- pp. waarbij we ervan uitgaan dat je een kamer deelt met één ander. Mocht je liever een kamer voor jezelf willen dan kun je nu wel uitrekenen wat dat kost. Uiteraard komen de kosten voor de reis en levensonderhoud daar nog bij. Voor wie dat willen komen de kosten voor de skipiste en het huren van ski-spullen daar ook nog boven op. Maar voor wie liever wandelen en/of thuis blijven bij de openhaard en slim carpoolen zijn de kosten ons inziens te beperken tot zo’n €200,- pp.

Disclaimer: de data hieronder is onder voorbehoud van beschikbaarheid. We kunnen helaas niet eerder reserveren dan dat we enig zicht hebben op de deelname en opties zijn voor deze periode helaas maar zeer beperkt mogelijk. Het kan dus voorkomen dat we op zoek moeten naar een andere locatie of datum of dat het dit jaar niet door kan gaan. Voor nu eerst maar es inventariseren wie mee willen gaan.

Gegevens

Begin:
vrijdag 26 januari
Einde:
maandag 29 januari
Kosten:
€110,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.gruppensauerland.nl/

Organisator

Ravaqim
E-mail
bericht@ravaqim.nl
Site
Bekijk de site van Organisator

Ja super leuk. Ik ga mee!

Zodra we 22 aanmeldingen hebben ontvangen sturen we je een betaalverzoek van €110.- Wanneer je die hebt betaald is je reservering definitief. Zodra wij alle betalingen binnen hebben zetten we de optie op de locatie om in een definitieve reservering. Bij veel animo zullen we proberen ook de andere helft van de locatie in optie te nemen zodat we tot 44 personen kunnen bergen.

3 Gaat
19 beschikbaar
Laat weten of je gaat

Wie komt er?

7 mensen zijn aanwezig Weekend Winterberg

Wouter Stoit Wilma de Boer margreet sikkema